Hoe kan ik jouw bedrijfhelpen met groeien?

Ik vind niets leuker dan de gehele marketing voor jouw bedrijf uit handen te nemen. Een analyse van je huidige situatie bepaalt de koers die we inslaan. Mijn kracht ligt in het vinden van een optimale balans tussen de verschillende kanalen. Welke kanalen we inzetten, hangt af van jouw doelstellingen en de doelgroep.

Contact

Bekijk de diensten van Stipt.

Zoekmachine Marketing

Meer verkeer naar je website of fysieke winkel? Of wil je simpelweg boven jouw concurrent in de zoekmachines staan? Search Engine Advertising (SEA) is dé oplossing.

 

Meer over SEA

Social Media Marketing

Of het nu om de creatieve invulling van je bedrijfspagina gaat, of het optimaal inzetten van sociale media campagnes. Met de juiste strategie gaan jouw campagnes als een raket!

 

Meer over social media marketing

E-mail Marketing (Automation)

Communiceer met je klanten en houd leads warm met e-mail marketing. Het juiste bericht, aan jouw ideale klant op het juiste moment. Hoe je dat doet? Daar help ik je bij!

 

Meer over e-mail marketing automation

Branding

Wek herkenning op met een unieke huisstijl. Van social media advertenties, tot e-mail templates en websites: ik zorg ervoor dat je een professioneel online visitekaartje afgeeft.

Website Optimalisatie (CRO)

Met een geoptimaliseerde website gaan jouw bezoekers ook daadwerkelijk over tot een aankoop of het indienen van een contactformulier.

 

Meer over webiste optimalisatie 

E-book Ontwikkeling

Leadgeneratie begint vaak bij een ‘cadeautje’ voor je klant. Een E-book, whitepaper of infographic zijn hier uiterst geschikt voor. Geen zorgen, deze maak ik natuurlijk voor je!

Wat anderen zeggen over Stipt.

Somara is een gesprekspartner die weet waar zij het over heeft. Vakinhoudelijk is ze erg kundig met als resultaat dat onze online zichbaarheid en leads aanzienlijk zijn verhoogd en verbeterd. Hierdoor genereren wij dus ook meer omzet!

Daan EckhardMakelaar, Hoen Makelaars

We zochten nieuwe impulsen om zowel de tone of voice richting onze doelgroep beter op onze boodschap aan te laten sluiten en tegelijk onze social-media campagnes effectiever te maken. Somara heeft verstand van zaken en draagt veel nieuwe ideeën voor. Daarnaast is ze to the point en doet geen vage beloften.

Ingmar AlgeraManaging Partner, Casius

Wij zochten een allround marketing specialist en Somara's trackrecord heeft ons doen besluiten om de samenwerking aan te gaan. De samenwerking verloopt erg prettig. Ze is professioneel, geeft eerlijk advies met heldere communicatie.

Pieter MulderMakelaar, Hoen Makelaars

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc

Klaar voor de volgende stap
en wil je samenwerken?

Dat kan! Laten we kennis maken!