E-mail Marketing

Het juiste bericht, aan jouw ideale klant op het juiste moment. Hoe je dat doet? Daar help ik je bij.

E-mail marketing is dé manier om proactief te communiceren met huidige klanten en hen betrokken te houden. Een nieuwsbrief met relevante updates, driemaandelijkse rapportages bomvol informatie of slimme leadopvolging met automatische herinneringen. Het grote voordeel van e-mail marketing? De kosten zijn laag maar de opbrengsten kunnen bij de juiste aanpak erg hoog zijn. Kortom, de ROI van emails is hoger dan van veel andere online marketing kanalen.

Om e-mailmarketing efficiënt in te zetten gebruik je e-mail marketing automation. Dit is het geautomatiseerd versturen van een serie berichten die zijn afgestemd op gebeurtenissen in de customer journey. Denk aan een automatische herinneringsmail indien een betaling niet wordt afgemaakt. Het doel? De klant optimaal bedienen, aan je binden én bedrijfsprocessen optimaliseren. 

Ik heb een traineeship marketing automation succesvol afgerond en hands-on ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Hierdoor ken ik alle ins- en outs van e-mail marketing (automation). Van handige tools tot het ideale e-mail ontwerp: ik weet wat nodig is om jouw e-mail campagnes te laten slagen.

E-mail Marketing

De Aanpak van Stipt.

1

Doelen stellen

Wat wil je met jouw e-mail campagnes bereiken?
2

E-mail flows

Welke groep in je database krijgt welke e-mail? En op welk moment?
3

E-mail templates

Ik ontwerp professionele converterende e-mails in jouw huisstijl.
4

Landingspagina

Is jouw website, en de landingspagina, geschikt voor conversies of moeten we hier nog aanpassingen aan doen?
5

Automations

E-mail marketing automation zorgt ervoor dat de e-mails automatisch naar jouw doelgroep worden gestuurd.
6

Data Analyse & Reporting

Meten = Weten! Door het uitvoeren van A/B test zien we precies wat er wel en niet werkt. Ik analyseer de data en optimaliseer de campagnes.

“Multichannel campagnes met promotie op meer dan vier kanalen presteren 300% beter dan campagnes met slechts twee ingezette kanalen” (Forbes, Gartner)

Multichannel marketing campagnes

Met social media en zoekmachine advertenties, genereer je een constante stroom aan kwalitatieve leads. In ruil voor een waardevolle weggever, zoals een e-book of whitepaper, zijn potentiële klanten al snel bereid hun e-mail adres achter te laten. Met passende e-mails, converteer je potentiële klanten naar terugkerende vaste klanten. Bekijk onderstaande diensten om je marketingstrategie compleet te maken.

Vijf redenen om nú te starten met e-mail marketing (automation)

  • 93 procent van de Nederlanders is ingeschreven op e-mailnieuwsbrieven
  • 75 % van de Nederlanders heeft weleens iets gekocht naar aanleiding van een reclamemail
  • 72% van de consumenten geeft de voorkeur aan e-mail als primaire bron van zakelijke communicatie
  • De meeste Nederlanders checken 1 tot 6 keer per dag hun e-mail
  • Mailchimp-gebruikers met een geautomatiseerde mailing voor winkelwagenverlaters, verdienen gemiddeld $ 619 aan extra inkomsten per maand.
Let's meet!

Aan de slag met E-mail Marketing?
Neem contact op!

Start deze week nog met E-mail Marketing