Search Engine Advertising (SEA)

Op nummer één in Google: het is de droom van elke ondernemer die investeert in online marketing. Ik help jou deze droom te realiseren.

Er worden ruim 40.000 zoekopdrachten per seconde gedaan. Hoe zorg je dat jouw bedrijf daar als eerste staat? Het antwoord:
Zoekmachine advertenties.

De grote zoekmachines zoals Google en Bing bieden met Google Ads, en Microsoft Ads de mogelijkheid om boven de organische resultaten te worden weergegeven. Waar SEO (search engine optimization) een maandenlange zoektocht is voordat de eerste resultaten worden behaald, staat jouw bedrijf met SEA direct op de eerste pagina. 

Op welke positie je advertentie wordt weergegeven, hangt af van een aantal factoren. Waaronder het budget, maar ook de kwaliteit van de advertentie en de landingspagina. Het is belangrijk dat je advertenties goed instelt. Doe je dit niet, dan heb je onnodig hoge kosten én worden jouw advertenties lager, of zelfs helemaal niet getoond.

Ik ben Google Ads certified en help jou met het optimaal inzetten van Google en Microsoft Ads zodat jouw bedrijf binnen no-time bovenaan in de zoekmachines staat. Hoe ik dat aanpak? Dat lees je hieronder.

Zoekmachine Advertenties

De Aanpak van Stipt.

1

Doel formuleren

Wat wil je met jouw zoekmachine advertenties bereiken?
2

Zoekwoorden bepalen

Welke zoekwoorden zetten we in? Hiervoor maken we gebruik van een zoekwoordenonderzoek.
3

Budget bepalen

Welk budget past bij jouw bedrijf en de doelstellingen?
4

Advertentieteksten

Wat zijn de ‘unique selling points’ van jouw product waarmee we de advertentieteksten onweerstaanbaar maken?
5

Landingspagina optimaliseren

Is jouw website, en de landingspagina, geschikt voor conversies of moeten we hier nog aanpassingen aan doen?
6

Data Analyse & Reporting

Meten = Weten! Wanneer is SEA voor jou succesvol?

1+1=3

Zoekmachine advertenties passen perfect binnen een brede digitale marketing strategie waarin online kanalen elkaar versterken. Wanneer je SEA in combinatie met social media marketing en remarketing campagnes inzet, zorg je voor een extra goede vindbaarheid in verschillende fasen van de customer journey (klantreis).

Aan de slag met SEA?
Neem contact op!

Start deze week nog met Google Ads