Somara Snijders

Hi, ik ben Somara.

Jouw online marketeer.

Ik help gedreven ondernemers aan een vlijmscherpe online marketing strategie zodat zij hun naamsbekendheid vergroten en een constante stroom aan klanten en omzet genereren.

De afgelopen jaren heb ik als online marketeer gewerkt, zowel aan bureauzijde, als aan de klantzijde. Ik adviseerde grotere multinationals, maar ook kleinere bedrijven over hun online marketing strategie én voerde deze ook uit. Maar ik merkte dat ik meer wilde, en meer ondernemers wilde helpen om hun online doelstellingen te behalen.

Nadat ik cum laude afstudeerde voor de MSc in Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit, duurde het niet lang totdat ik voor mezelf begon. Als freelancer breng ik de opgedane kennis met plezier en passie over naar de ondernemers die met mij werken.

Leer me beter kennen

Dit zijn relevante feiten over mij:

  • Mijn jeugd stond volledig in het teken van schaatsen. Tot mijn 18e heb ik in verschillende selecties gezeten om mijn dromen en doelen na te streven. Olympisch goud is mij niet gelukt, maar desalniettemin heb ik de mooiste herinneringen en beste vrienden aan deze tijd overgehouden.
  • Ik ben heb een no-nonsense mentaliteit en ben to the point. Daarom ook die punt achter Stipt. Ik houd niet van langdradigheid, zeker niet in (online) meetings. Daarom kom ik altijd met een concreet actieplan waar we direct mee van start kunnen.
  • Ik heb een pratend huisdier. Haar naam is Polly (de papegaai) en hebben wij met de hand opgevoed. Ze geeft trouwens ook kusjes en misschien hoor je haar wel eens kletsen als we aan het bellen zijn.

Klaar voor de volgende stap en wil je samenwerken?

Enthousiast geworden en wil je kennis maken?
Dat kan!

Google Ads, social media, e-mail marketing en branding