Branding

Ook jouw ideale klant maakt gebruik van social media. De vraag is: hoe bereik je deze het beste, op welk kanaal en met welke boodschap? Ik help jou hierbij.

Ook jouw ideale klant maakt gebruik van social media. De vraag is: Op welk kanaal en met welke boodschap bereik je deze het beste?

Social media is onmisbaar in een goede marketing strategie. In Nederland maken ruim 13,7 miljoen mensen gebruik van één of meerdere social media platformen. Met de juiste positionering op Facebook, Instagram, en Linkedin laat je jezelf niet alleen zien aan jouw potentiële klant, maar genereer je ook een constante stroom aan leads, klanten én omzet. Door de unieke kenmerken van elk platform, is er altijd een kanaal dat past bij jou en je doelstellingen.

De kunst van sociale media marketing is om je berichten alleen te tonen aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product. Het heeft geen zin om een advertentie voor kattenvoer aan iemand te laten zien die geen kat heeft. Door middel van statistieken zien we op welk tijdstip en op welk kanaal jouw ideale klant actief is. De uitgebreide targeting mogelijkheden van de sociale media platformen maken het mogelijk om deze exact op dat moment te bereiken.

Ik heb jarenlang de social media marketing voor verschillende bedrijven heb uitgevoerd en weet precies hoe we jouw campagnes laten slagen. Hoe ik dat aanpak? Dat lees je hieronder.

Social Media Marketing

De Aanpak van Stipt.

1

Doel & doelgroep

Wat wil je met jouw social media campagnes bereiken? En belangrijker nog, wie willen we bereiken?
2

Kanalen

Ik adviseer je welke kanalen het meest geschikt zijn om de doelstellingen te behalen.
3

Budget

Een doorlopende campagne, of juist een periodieke campagne om een tijdelijke actie te promoten? Ik adviseer je over een passend budget.
4

Advertenties

Wat zijn de ‘unique selling points’ van jouw product? Ik verzorg professionele advertenties met een duidelijke call-to-action.
5

Landingspagina

Is jouw website, en de landingspagina, geschikt voor conversies of moeten we hier nog wat aanpassingen aan doen?
6

Data Analyse & Reporting

Meten = Weten! Door het uitvoeren van A/B test zien we precies wat er wel en niet werkt. Ik analyseer de data en optimaliseer je campagnes.

Geen hoge designerkosten: alles onder 1 dak.

Ik zie dat veel ondernemers moeite hebben om hun huisstijl en merkkleuren toe te passen op social media. Zonde, want met een consistente merkuitstraling kom je niet alleen professioneel over, maar wek je ook herkenning op. Ik help je met het doorvertalen van jouw merkidentiteit op social media. Van advertentieafbeeldingen tot instatory’s, en ebooks. Ik verzorg jouw social media van A tot Z.

“I had a great experience with Salient from start to finish.”

Phil MartinezDesigner, Owl Eyes

Aan de slag met social media?
Neem contact op!

Start deze week nog met Social Media Marketing